SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Bakan Nebati'den KKM savunması: Ekonomiye katkı sağlıyor

Bakan Nebati'den KKM savunması: Ekonomiye katkı sağlıyor

15 Ağustos 2022 Pazartesi - 10:20




Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, zengini daha zengin eden Kur Korumalı Mevduat hesabını övdü.





Gözlerindeki ışıltılar nedeniyle gündemden düşmeyen ekonominin patronu yine konuştu. 

Kur Korumalı Mevduat sistemine yönelik eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt veren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ''Tasarruf sahiplerinin 3’te 1’i döviz yerine bu faydalı yatırım aracını tercih ediyor. Kur Korumalı TL Mevduat hesabını haksızca eleştirenlerin iyi niyetinden şüphe ediyorum'' dedi.

Nebati'nin açıklamaları şu şekilde:

''Kur Korumalı TL Mevduat hesabı, milletimizin tasarruflarını döviz yerine Türk Lirası’na yatırmasını teşvik eden, bu sayede ekonomimize çok önemli katkı sağlayan bir enstrümandır.

Tasarruf sahiplerinin 3’te 1’i döviz yerine bu faydalı yatırım aracını tercih ediyor.


Böylece hem ekonomik büyümemize katkı sağlıyor hem tasarruf ediyor hem de döviz kurlarında manipülasyon yapmak isteyen kötü niyetli güçlerin yoluna taş koyuyor.Ülkemizde enflasyonu tetikleyen aşırı kur hareketleri ile mücadelemizde vatandaşlarımızla birlik olmamızı sağlayan en önemli enstrümanlardan biri olan Kur Korumalı TL Mevduat hesabını haksızca eleştirenlerin iyi niyetinden şüphe ediyorum.''

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap