SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Bakan Nebati açıkladı! Kabine revizyonu geliyor mu?

Bakan Nebati açıkladı! Kabine revizyonu geliyor mu?

28 Haziran 2022 Salı - 18:57




Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kabine revizyonu iddialarını "Boş dedikodu" diyerek yalanladı. Nebati ayrıca ekonomide eşgüdüm içinde adımlar attıklarını ifade etti.





Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bloomberg'e gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken kabine revizyonu iddialarına da cevap verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kabine revizyonuna  iddialarıyla ilgili “Yok danışmanlarla kavga etmişim, yok başkasıyla ters düşmüşüm hepsi boş dedikodu” ifadelerini kullanırken Erdoğan başkanlığında ekonomide eşgüdüm içinde adımlar attıklarını belirtti.

Gündeme dair açıklamalarına devam eden Bakan Nebati BDDK'nın attığı son adımla ilgili de   “Aldığımız bütün kararlar daimi kararlar değil. Hepsi geçici" diyen Nebati, "Dövizle işiniz yok, TL ile iş yapın diyoruz" diye konuştu

KONUŞMA UYARISI GELDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ 

Nebati’nin, “dar gelirlilerin ezildiğinin itirafı” olarak yorumlanan sözleri Erdoğan'ı kırdırmış ve “konuşma” uyarısı geldiği iddia edilmişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap