SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Bakan açıkladı: Asgari prim ödeme gün sayısı düşürüldü

Bakan açıkladı: Asgari prim ödeme gün sayısı düşürüldü

17 Ocak 2024 Çarşamba - 12:34




Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 1 milyon Bağ-Kur'lunun beklediği erken emeklilik adımı için açıklamada bulundu. Bağ-Kur prim eşitlemesi düzenlemesi ile 9000 günden 7200 güne düşürülmek istenen çalışma günü için Bakan Işıkhan, 'O söz mutlaka yerine gelecek' dedi.





Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Kabine Toplantısı sonrasında Bağ-Kur’la ilgili, emekli prim gün sayısının 9 binden 7 bin 200’e düşürülmesiyle alakalı bir vaatlerinin olduğunun hatırlatılması üzerine, "Orta Vadeli Planda hayata geçireceğiz. Onda sıkıntı yok. O söz mutlaka yerine gelecek ama bütçe disiplininden de çok uzaklaşmamamız gerekiyor. Kadınlara prim desteğini de gündemimize alacağız tabii ki" dedi.

EV KADINLARINA EMEKLİLİKTE PRİM DESTEĞİ

Gündemimizde var, orta vadede. Madde, madde ele alacağız. Tamamen bütçe disiplinine bağlı. Enflasyon hedefimizi tutturduk, refah artışını da gerçekleştirmiş olacağız.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap