SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Ayçiçek yağı fiyatına indirim geldi: Tarım Kredi, TMO ile farkı kapadı

Ayçiçek yağı fiyatına indirim geldi: Tarım Kredi, TMO ile farkı kapadı

22 Şubat 2022 Salı - 15:49




Tarım Kredi Kooperatif Marketleri ayçiçek yağı fiyatına indirim yaptı. TMO marka ayçiçek yağını satışa sunan Tarım Kredi'nin duyurduğu fiyat ise dikkat çekti.





Zincir marketlerde 109 TL'den satılan ayçiçek yağı  KDV indirimi öncesinde 120 TL'ye çıkmıştı. 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatlını KDV indirimi sonrasında 111 TL'ye çekilerek "indirim yapıldı" algısı oluşturmuştu. Zincir marketlerdeki fiyat pahalılığına karşı Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), 5 litrelik ayçiçek yağını 92,50 TL'den satışa çıkarmıştı.

Alım gücü giderek düşen vatandaşlar -5 derecede dahi 92,50 TL'den ayçiçek yağı almak için uzun kuyruklar oluştururken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'la markete giderek 1002 TL atıştırmalık ürün aldığı Tarım Kredi Kooperatif'inden beklenmedik bir hamle geldi.

TMO ayçiçek yağını Kooperatif markette 1-2 TL farkla satan Tarım Kredi Kooperatifi, ayçiçek yağı fiyatını 92,50 TL olarak satılacağını duyurdu.

Öte yandan sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla duyurulan indirim için markete giden bazı vatandaşlar, bu fiyata yağ bulamadıklarını da belirtiyor.

Tarım Kredi Market ayçiçek yağı ise 120 TL'den satılıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap