SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Axie Infinity (AXS) Neden Arttı? AXS nedir?

Axie Infinity (AXS) Neden Arttı? AXS nedir?

15 Temmuz 2021 Perşembe - 13:52




Piyasada yaşanan düşüşlerin ortasında Axie Infinity (AXS) bugün kendi rekorunu kırarak tüm dikkatleri üzerine çekti.





Son 24 saat içinde sergilediği performans ile birlikte durgun piyasada tüm dikkatlerin kendisine dönmesini sağlayan kripto para Axie Infinity (AXS) oldu. Son 24 saat içinde %33’ün üzerinde artış yaşayan AXS, yeni rekorunu da bu yükseliş ile birlikte kırmış oldu.

AXS Fiyatı ve Beklentiler

Yazının kaleme alındığı an itibari ile 26,9 dolardan işlem gören Axie Infinity coin, bugün 28,5 dolar ile kendisine yeni bir rekor seviye belirlemiş oldu. Grafiklere bakıldığında genel itibari ile yukarı yönlü bir performans sergileyen AXS’de rekor getiren artışın 13 Temmuz’da başladığı ifade edilebilir.

Bu noktada bazı analistler AXS fiyatının artışının devam edebileceğini ifade ederken bazı analistlerin bu konuda büyük beklentilerinin olmadığı görülüyor. Yapılan açıklamalara göre, AXS’de şu anda aşırı alım gerçekleşti ve bu durum benzer bir şekilde yakın zamanda satış baskısı oluşturabilir.

Bu sebeple AXS’de önümüzdeki günlerde bir düzeltme yaşanabileceği ve bu düzeltme sonrasında korelasyona girilebileceği ifade ediliyor. Buna ek olarak analistler, AXS’in şu anda önemli bir dirençle karşı karşıya olduğunun da altını çiziyor.

AXS Fiyatı Neden Arttı?

Yapılan açıklamalara göre şu anda Axie Infinity platformunun 250.000’den fazla aktif katılımcısının olduğu ifade ediliyor. Aslında Axie Infinity, Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş blok zinciri tabanlı bir yatırım ve üretme oyunudur. Yaygın olarak benimsenmesinin anahtarı ise kümülatif gelir açısından PancakeSwap‘ı ve diğer önemli dApp’leri geçmesini sağlayan kolay ve popüler ücretsiz oynama modeli olmuştur.


Bunlara ek olarak AXS’e olan ilginin piyasaya sürüldüğünden bu yana arttığını ifade etmekte de fayda var. Nitekim grafikler göz önünde bulundurulduğunda ilgideki artış da net bir şekilde görülüyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap