SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Atilla Yeşilada'dan IMF ve dolar uyarısı: Geliyor gelmekte olan!

Atilla Yeşilada'dan IMF ve dolar uyarısı: Geliyor gelmekte olan!

24 Ocak 2022 Pazartesi - 15:48




Ekonomist Atilla Yeşilada'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, IMF Başkanı Kristalina Georgieva'nın, dolar cinsinden borcu yüksek olan ülkeleri uyarmasını ele aldı.





Uluslararası Para Fonu Başkanı Kristalina Georgieva, dolar cinsinden borcu yüksek olan ülkeleri uyarmış ve vadelerini şimdi uzatmaya çalışmaya çağırmıştı. Georgieva, 2022’nin “bir engel parkurunda gezinmek” gibi olacağını öngördü.

Geçtiğimiz cuma günü Dünya Ekonomik Forumu’nda Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde ve Japonya Merkez Bankası Başkanı Haruhiko Kuroda ile birlikte düzenlenen sanal panelde yaptığı konuşmada, “Dolar cinsinden borcu yüksek olan ülkelere mesajımız ‘hemen harekete geçmektir’ dedi. “Eğer vadeleri uzatabiliyorsanız, lütfen yapın. Döviz uyuşmazlıklarınız varsa, şimdi bunları ele alma zamanıdır.” dedi. 

ATİLLA YEŞİLADA'DAN DOLAR KURU UYARISI

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin uyarıda bulunan ve "Geliyor gelmekte olan!" diyen Ekonomist Atilla Yeşilada, "Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada sosyal medya hesabından "Alo, Brezilya, Türkiye, Güney Afrika, Polonya, Nijerya. Son pişmanlık fayda etmez!!! Geliyor gelmekte olan!!!" değerlendirmesinde bulundu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap