SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Asgari ücret 6 aylık olarak belirlensin, enflasyona ezilmesin

Asgari ücret 6 aylık olarak belirlensin, enflasyona ezilmesin

01 Kasım 2021 Pazartesi - 09:51




BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den asgari ücret teklifi geldi. Destici, "Asgari ücret bir yıllık değil, 6 aylık olarak belirlensin. Asgari ücretlimiz enflasyona ezilmesin" dedi.





Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kocaeli'de partisinin Körfez ilçesinde partisinin kongresine katılarak asgari ücret teklifinde bulundu.

"ASGARİ ÜCRET 6 AYLIK OLARAK BELİRLENSİN"

Asgari ücretliye yıllık değil, 6 aylık zam yapılmasını öneren Destici, "Mesela memurlarımız ve diğer işçi kesimimiz, yani toplu sözleşmeye dahil olanların 6 ayda bir ücretleri yenileniyor. Bir de enflasyon farkı veriliyor" dedi.

"Bu yıldan itibaren asgari ücret de bir yıllık değil, 6 aylık olarak belirlensin. Asgari ücretlimiz enflasyona ezilmesin." diye açıklamada bulunan Destici, "Bu teklifimizi daha önce de yaptık. Bunu mecliste de dile getiriyoruz. Toplanacak olan asgari ücret komisyonunun tüm taraflarına da bunu yazılı olarak teklif edeceğiz." diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap