SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Antalya, bayramda 400 bin turist ağırladı!

Antalya, bayramda 400 bin turist ağırladı!

07 Haziran 2019 Cuma - 13:04




Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olmasını fırsat bilen yerli turistler, Akdeniz Bölgesi’ndeki tatil beldelerinde yoğunluk oluşturdu.





Her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Antalya, Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs ayında toplam 3 milyon 172 bin 25 turiste ev sahipliği yaptı. Sadece mayıs ayında toplam 1 milyon 646 bin 117 turisti ağırlayan kent, son yılların en iyi dönemini yaşarken, Haziran ayına denk gelen bayram tatilinde otellerde yoğunluk oluştu. 

Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkanı Osman Ayık, bayram tatilinin oldukça iyi geçtiğini belirtti. Yerli turistlerin yoğun talepte bulunduklarını ifade eden Ayık, “Sadece Akdeniz Bölgesi değil Türkiye’nin her yerinde yoğun bir bayram dönemi yaşandı ve hala yaşanmaya devam ediyor. Herkes tatilini farklı bir şekilde planladı. Bayrama denk gelen dönemde gelen oldu. Bayramın 1’inci ve 2’nci gününde gelerek, hafta sonunu da içine alarak tatil yapan oldu. Yoğunluk Pazar gününe kadar devam edecek” dedi.  Dönüşlerin peyderpey başladığını kaydeden Ayık, bayram tatili döneminde vatandaşların farklı planlar yaptığını dile getirdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap