SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Analistlerden kritik Bitcoin tahmini! İşte beklenen rakamlar

Analistlerden kritik Bitcoin tahmini! İşte beklenen rakamlar

10 Ağustos 2022 Çarşamba - 13:42




Kripto para camiasında son dönemlerde ciddi deprem etkileri yaşandı. Şimdi ise önemli analistlerden bazı tahminler geldi.





Bitcoin için 22.000 ile 24.800 dolar arasındaki seviyeler bir süredir korunuyor. Uzun süredir yaşanan deprem etkisi kripto para yatırımcılarını oldukça zor durumlara soktu diyebiliriz. Geçtiğimiz yıl rekor seviyelere yükselen Bitcoin aniden en düşük seviyeleri de gördü. Bu kapsamda yatırımcılar da zor anlar yaşadı. BTC, haftaya başlarken hızlı yükselişler gördü ancak seviye korunacak mı sorusu tüm yatırımcıların aklını meşgul ediyor.

Analistler ise kripto para camiasındaki beklentilerini dile getirdiler. Özellikle öncü kripto para birimi Bitcoin hakkında tahminlerde bulunan analistler bazı geri çekilmelerin yaşanmasını bekliyor. Popüler trader Credible Crypto için, daha derin bir geri çekilme gerçekleşmesi mümkün. Analist, düşük zaman dilimi eğilimini bile bozmadan 23.360 dolara kadar düşmesini olası görüyor.

Geçtiğimiz dönemlerde yaşanan FED faiz artışlarının ardından kripto para camiasında ciddi anlamda deprem etkileri yaşandı diyebiliriz. 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap