SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Altın mı, toprak mı almalı? İslam Memiş'ten yatırımcılara uyarı

Altın mı, toprak mı almalı? İslam Memiş'ten yatırımcılara uyarı

08 Mayıs 2021 Cumartesi - 15:27




Altın fiyatları son günlerin en zirve noktasına geldi. Gram altın haftayı 485 lira seviyesinden kapattı. İslam Memiş altın ve değerliş maden yatırımcılarını uyardı.





Altın fiyatları son zamanların en yüksek seviyesine çıkarak haftayı 485 liradan tamamladı. Merkez Bankası'nın faizleri sabit tutma kararından ardından yükselişini hız kesmeden devam eden altın fiyatları 487 liraya kadar çıktı. Öte yandan gümüşün gram fiyatı ise haftayı 7 lira 28 kuruştan kapattı. Kapalıçarşı'da çeyrek altın fiyatı 802 liraya yükseldi. Cumhuriyet altını 3 bin 267 liradan işlem görürken, 22 ayar bileziğin gram fiyatı 444 liradan satıldı. Altın fiyatlarını değerlendiren altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş önemli açıklamalarda bulundu.

İSLAM MEMİŞ'TEN FİZİKİ ALTIN UYARISI GELDİ

Altının ons fiyatı 1831 dolar seviyesinde ilerlerken, gümüşün ons fiyatı ise 27 dolar seviyesini gördü. Sosyal medya hesabından yatırım yapan dostlarına seslenen altın uzmanı İslam Memiş,"Bu mesajım uzun zamandır beraber olduğum, aile olarak gördüm kıymetli dostlarıma;Malum son iki yıldır “Sizi en az 1 yıl idare edecek nakitiniz fiziki olarak sürekli bulunmalı, fiziki birimkilerimize sahip çıkmalıyız, gümüş ve tarım emtialarını ihmal etmemeliyiz, dünya iyi bir yere gitmiyor, topraklarımıza sahip çıkmalı ve en az kendi ihtiyacımızı görecek kadar ekilebilir bir toprağımız olmalı, varlıklarımız üzerinden al-sat yapmamalıyız, kumar bağımlısı olmak dönüşü olmayan hasarlar bırakır, altın ve gümüş biriktirip toprak alalım, siyasi kısır tartışmalardan uzak durmalıyız, sadece işimize odaklanmalı işimize sahip çıkmalıyız, farklı kazançlara odaklanmalı gerekirse ek iş yaparak gelirimizi artırmalıyız “ uyarı ve tavsiyelerim vardı. Artık yeni bir sürece girdik ve yeni süreçte “ Sağlıklı beslenme ve gıda farkındalığı “ oluşması gerekiyor.Yeni düzende yediğimiz, içtiğimiz herşeye dikkat etmeliyiz.Eski alışkanlıklarımızdan kurtulup ailemiz ile birlikte bu farkındalığı oluşturmalıyız. Doğal yiyeceklere nasıl ulaşırız, neler tüketmeliyiz, en sağlıklı Besinler neler, kendi ekmeğimiz, yoğurt veya günlük ihtiyaçlarımızı nasıl sağlıklı karşılarız “ gibi farkındalığa ihtiyacımız var. Nedenlerini bir video çekerek detaylı anlatacağım.Ben isterim ki hep iyi ve sağlıklı olalım. Gelecek tehlikeler gıda ve sağlık üzerine olacak. En önemli varlığımız sağlımıza dikkat etmeliyiz.Siz, en iyisini gören ve bilensiniz. Kardeşimiz olarak bu farkındalığı başlatmak istiyorum. Tarım, toprak ve sağlık. Bunları asla unutmamalıyız." İfadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap