SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Altın bombası patladı! Çeyrek altın 800 lirayı aştı

Altın bombası patladı! Çeyrek altın 800 lirayı aştı

07 Mayıs 2021 Cuma - 13:43




Altın fiyatları son ayların en yüksek zirvesine çıktı. Çeyrek altın 800 lirayı geçti. Altın ve gümüşteki yükselişi teknik uzman Tunç Şatıroğlu sosyal medya hesabından değerlendirdi.





Altın fiyatları haftanın son iş gününe yükselişle girdi. Çeyrek altın rekora koşuyor. Son ayların en yüksek seviyesine gelen gram altın 485 lirayı gördü. Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş altının ons fiyatlarında da hissedildi. altının ons fiyatı ise 1820 dolara çıkarak son 4 ayın en yüksek bandına geldi. Altın fiyatlarındaki yükseliş altın ürünlerine şu şekilde yanısıdı. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 801 liraya kadar yükseldi. Cumhuriyet altını 3 bin 266 liraya, 22 ayar bileziğin gram fiyatı 444 liraya, 14 ayar altının gram fiyatı ise 283 liraya çıktı. Merkez Bankası'nın faizleri sabit tutma kararının ardından yükselen piyasalar tırmanışını sürdüreceğe benziyor. Teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu piyasalardaki son gelişmeleri sosyal medya hesabından değerlendirdi.

ALTIN REKORA GİDİYOR

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalı yükseliş trendi devam ediyor. Altın ve gümüşle ilgili analizlerde bulunan piyasa uzmanı Tunç Şatıroğlu," Altın Ichimoku'nun da üzerine attı ve yukarı yöndeki hareket hızlandı. Haftalıkta Kaufman ortalaması 1820'den geçiyor. Bu fiyatın üzerinde iki haftalık kapanış olması yükseliş trendine gerdi dönüldüğünü teyit edecektir. Düşüşler alım fırsatı.Gram altın hakkında da dün videomda analiz ve hedeflerimi paylaştım. Kanal Finans'ta izleyebilirsiniz." İddiasında bulundu.

GÜMÜŞ KAÇ LİRA OLACAK?

Gümüş fiyatları ise 7 lira 28 kuruş seviyesine çıktı. teknik analiz uzmanı Tunç Şatıroğlu,"Gümüş 27,44 direncine geri geldi. Aynı zamanda yükselen kanalın da üst çizgisine ulaştığı için burada biraz dirençle karşılaşması normaldir. Ancak trend güçlü. Altın da yükselişini sürdürecek olursa gümüş de bu direnci geçecek ve 30'a kadar önü açılmış olacaktır." İfadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap