SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Akaryakıtta indirim: Motorin fiyatları düştü

Akaryakıtta indirim: Motorin fiyatları düştü

07 Temmuz 2022 Perşembe - 17:46




Motorin fiyatları için indirim resmileşti. Akaryakıt fiyatları bayram öncesi sürücüleri biraz rahatlatacak. Son gelen akaryakıt indirim haberi bilgisine göre, motorinin litre fiyatı bu gece düşecek.





Akaryakıt fiyatları bayram öncesi gelen son indirimle sürücülere bir nebze olsun nefes aldıracak. Gelen son dakika akaryakıt indirim bilgisine göre, motorin fiyatı bu gece yarısından itibaren indirildi. Motorinin litre fiyatı için beklenen indirimin miktarı netleşti... Motorinin litre fiyatı için gelen söz konusu indirim bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

Brent petrol fiyatları dün 100 doların altını görmüştü. Bu gelişmenin ardından akaryakıt fiyatlarının genelinde bir indirim beklentisi oluşmuştu. Geçtiğimiz gün benzinin litre fiyatı için 96 kuruş zam planlanmış ve sonrasından benzine gelen zam iptal edilmişti.

AKARYAKITTA İNDİRİM: MOTORİN FİYATLARI DÜŞÜRÜLDÜ

Motorin fiyatında ise dün çakılan petrol fiyatı sonrası indirim beklentisine girilmişti ve bu gece yarısından itibaren motorin fiyatına indirim geleceği bildirilmişti. Motorine gelen indirim miktarı ise bugün kesinleşti ve motorinin litre fiyatı 2 lira 10 kuruş indirim gördü.

Motorine gelen indirim akaryakıt pompa satış fiyatlarına yansıyacak.


Benzin fiyatı için ise indirim beklentisi bulunuyor fakat kesin indirim miktarı henüz belli olmadı.

İstanbul'da motorinin litre fiyatı 26 lira 69 kuruştan satılıyor.

Benzinin litre fiyatı ise ortalama 25 lira 20 kuruştan satılıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap