SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Akaryakıt zammı için tarih verildi!

Akaryakıt zammı için tarih verildi!

19 Aralık 2021 Pazar - 10:30




Dolar kurunda yaşanan yükseliş akaryakıt piyasasını allak bullak etti. Kulislerde benzin ve motorin için yeni zam uyarısında bulunuldu.





Türk Lirasında yaşanan değer kaybı akaryakıt piyasasını etkiliyor. Sürücüler neredeyse her yeni güne zam haberiyle uyanıyor.  Motorin,  LPG ve Benzine geçtiğimiz gün dev zam gelmişti.  Enerji Petrol  Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 18/12/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Motorinde 1,14 Benzinde 0,69 LPG’de 0,70 TL/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur." ifadeleriyle son zam duyurulmuştu. Akaryakıt yetkililerinden edinilen bilgiye göre Salı günü bir zam daha araç sahiplerinin kapısını çalacak.

BENZİN VE MOTORİNE BİR ZAM DAHA 

Akaryakıt yetkililerinin ortaya attığı iddiaya göre, 21.12.2021 Salı gününden geçerli olmak üzere Benzin grubunda 62 kuruş Motorin grubunda 54 kuruşluk zam yaşanacak. Zamların resmiyet kazanması için üst makamların vereceği karar bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap