SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > Akaryakıt yasağı yuh dedirtti! Aşı olmayana istasyonlarda benzin yok

Akaryakıt yasağı yuh dedirtti! Aşı olmayana istasyonlarda benzin yok

04 Eylül 2021 Cumartesi - 09:29




Koronavirüs aşısı olmayanlara getirilen akaryakıt yasağı görenleri hayrete düşürdü. Aşı olmayana benzin yok pankartları Pakistan’daki akaryakıt istasyonlarına asıldı.





Dünya genelinde hükümetler vatandaşlarını koronavirüs aşısı yapılması konusunda ikna etmeye çalışırken Pakistan’da bu kadarı da olmaz denilen bir akaryakıt yasağı geldi.

AKARYAKIT YASAĞI HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Koronavirüs salgının azaltılması konusunda ülkeler aşı yarışına girerken bazı vatandaşlar da koronavirüs aşısı olmak istemediklerini ve bunun için zorlamanın yasal olmadığını ileri sürüyorlar. Ülkeler vatandaşlarını koronavirüs aşısı olmaları konusunda yaptırım uygulamaya devam ederken bu yaptırımlardan en ilginci Pakistan’da yapıldı. Ülkedeki akaryakıt yasağını duyan Pakistan vatandaşları durumu hayretler içinde karşılarken koronavirüs aşısı olmayanlara benzin verilmeyeceği dünyada da gündem oldu.

AŞI OLMAYANA BENZİN YOK!

Aşılama oranını artırmak için akaryakıt yasağına sarılan Pakistan hükümetinin kararıyla benzin istasyonlarına Aşı yoksa akaryakıt yok’ pankartlarının asıldığı görüldü. Alınan karar doğrultusunda Pakistan’ın Lahor kentinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda sadece aşılı olanlara benzin satışı gerçekleştirdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap