SON DAKİKA



Haber > Ekonomi > 13. Türkiye Sigorta Acenteleri Zirvesi

13. Türkiye Sigorta Acenteleri Zirvesi

04 Haziran 2018 Pazartesi - 09:55




Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 13. Türkiye Sigorta Acenteleri Zirvesi’nde sektörün sorunları ve çözüm önerileri





Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) 13. Türkiye Sigorta Acenteleri Zirvesi’nde sektör paydaşları ile Trabzon’da bir araya geldi. Türkiye’nin her yerinden yoğun bir katılımla gerçekleşen 13. Türkiye Sigorta Acenteleri Zirvesi’nde sigorta sektörünün önde gelen bürokrat, yetkililer ve acenteleri sektörün sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

  1. KEZ DÜZENLENDİ

Trabzon’da 6-13 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 13. Türkiye Sigorta Acenteleri Zirvesi kapsamında TÜSİD tarafından organize edilen “Sigorta Sektörü Soru’n” konulu panel Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı.

Panele Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Güven Küçükosman, Doğu Karadeniz Tüm Sigorta Acenteleri Derneği (TÜSİD) Başkanı İbrahim Sertel, Türkiye Motorlu Taşıt Bürosu Müdürü Hilmi Karamercan, Tahkim Komisyonu Müdürü İbrahim Taşbaşı ve çok sayıda acente sahibi ve kurum yetkilileri katıldı.

KURUMLAR SEKTÖRÜN SORULARINI YANITLADI

İki bölümden oluşan panele sektörün tüm paydaşları katıldı. Hazine Müsteşar Yardımcısı Dr. Ahmet Genç’in moderatör olduğu panelde, panelistler yaptıkları sunumlarında kurumlarının sigorta sektöründeki konumlarına ilişkin bilgilendirmede bulundular. Soru cevap kısmında ise bütün kurumlara sorular yöneltildi.


SEKTÖRÜN PAYDAŞLARI BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan zirve kapsamında sigorta sektörünün 13 paydaşı bir araya geldi. Zirveye katılan sektör yetkilileri arasında; Hazine Müsteşar Yardımcısı Dr. Ahmet Genç, Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Murat Kayacı, Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Başkanı Hüseyin Kasap, HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, Quick Sigorta CEO’su Levent Uluçeçen, Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kayacı, Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Genel Müdürü Yusuf Cemil Satoğlu, Sigorta Tahkim Komisyonu Müdürü İbrahim Taşbaşı, Sigorta Bilgi Merkezi (SBM) Genel Müdürü Murat Hakseven, Güvence Hesabı Müdürü Abdülkadir Küçük, TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt Söylemez, Riskli Sigortalalılar Havuzu Müdürü Hilmi Karamercan, Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) Başkanı Murat Büyükçelebi ve Tüm Sigorta Acenteleri Derneği (TUSİD) Başkanı İbrahim Sertel ve Sigorta Eksperleri Derneği Başkanı (SED) Ahmet Nedim Erdem yer aldı.

Türkiye Sigorta Acenteleri Zirvesi kapsamında katılımcılar ayrıca Batum, Uzungöl ve Yaylalar’ı da ziyaret etme fırsatı buldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap