SON DAKİKA



Haber > Eğitim > YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?

29 Haziran 2020 Pazartesi - 16:47




YKS sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Milyonlarca öğrenci koronavirüs tedbirleriyle YKS sınavına girdi. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM'den açıklama geldi





YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS AYT TYT heyeycanı dün son buldu. Üniversite hayali kuran milyonlarca genç üniversite sınavına girdi. Şimdi gözler sonuçların açıklanacağı günde. Konuyla ilgili ÖSYM'den açıklama geldi. İşte detaylar...

YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM'nin belirlediği akademik takvime göre sonuçlar 28 Temmuz'da açıklanacak. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek. Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden, mobil uygulamalarından öğrenebilecekler. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmünde olacak.

YKS TERCİHLERİ NASIL VE NEREDEN YAPILACAK?

ÖSYM tarafından YKS tercihlerinin henüz ne zaman yapılacağıyla ilgili bir bilgi paylaşılmadı. Konuyla ilgili açıklama gelir gelmez haber sayfamızda da olacaktır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap