SON DAKİKA



Haber > Eğitim > YDS giriş yeri sorgulama! YDS/2 ne zaman yapılacak?

YDS giriş yeri sorgulama! YDS/2 ne zaman yapılacak?

31 Ağustos 2019 Cumartesi - 10:28




YDS giriş yerleri belli oldu. ÖSYM tarafından erişime açılan YDS/2 sınav yerleri elektronik ortamda sorgulanabiliyor. Peki, YDS/2 ne zaman yapılacak?





Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) 8 Eylül'de yapılacak Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2019-YDS/2) adaylarının sınava giriş belgeleri erişime açıldı.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, YDS adaylarının, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemi tamamlandı.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgesine ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden ulaşabilecekler

SAAT UYARISI

Öte yandan, saat 10.15'te başlayacak sınav için YDS adaylarının saat 10.00'dan sonra sınav binaların alınmayacağı uyarısı yapıldı.

SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?


8 Eylül'de yapılacak YDS'nin sonuçları 1 Ekim'de ilan edilecek. Sınav sonuçları adreslere postalanmayacak olup elektronik ortamda sorgulanacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
YDS

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap