SON DAKİKA



Haber > Eğitim > Ücretli öğretmen başvuru sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanıyor?

Ücretli öğretmen başvuru sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanıyor?

07 Ekim 2019 Pazartesi - 13:03




Ücretli Öğretmen başvuru sonuçları için yoğun bir araştırma söz konusu... Başvurularını yapan adaylar, "Ücretli öğretmen başvuru sonuçları açıklandı mı?" sorusunu ısrarla yöneltiyorlar işte son durum.





Ücretli öğretmenlik başvuruları 29 Ağustos - 6 Eylül 2019 tarihleri arasında alındı. Aradan 1 ay geçerken öğretmen adayları sonuçlara odaklandı. Şu sıralar en çok yöneltilen soru: Ücretli öğretmen başvuru sonuçları açıklandı mı?

BAŞVURU SONUÇLARI NERELERDEN AÇIKLANIR?

Ücretli öğretmen başvuru sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sitesinden il ve ilçe müdürlükleri sayfasından açıklanıyor. Öğretmenlere aynı zamanda SMS'le bilgilendirme de yapılıyor.

ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BAŞVURU SONUÇLARINI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÜCRETLİ ÖĞRETMEN MAAŞLARI NE KADAR?


Ücretli öğretmenlik kapsamında Baka Ziya Selçuk tarafından yapılan açıklamada "Ücretli öğretmenlerimizle ilgili iki aşamalı bir çalışma yürütüldüğünü, ders ücretlerindeki düzenlemelerin ekonomideki gelişmelere bağlı olarak yapılacağını belirtmiştir." Sözlerine yer verilirken 2019 yılı itibari ile ücretli öğretmenlik maaşları da en az 1.880 TL olarak hesaplanmaktadır. Fakat yeni eylem planının yürürlüğe konulması ile birlikte düzenlenen yeni uygulama sonrasında ek ders ücreti 2 kat artırılırsa yeni dönemde ücretli öğretmenler ayda 120 saat derse girmesi durumunda aylık 3000 TL'nin üzerinde maaş alabilecektir.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap