SON DAKİKA



Haber > Eğitim > Okullar ne zaman kapanacak?

Okullar ne zaman kapanacak?

14 Mayıs 2019 Salı - 11:34




Mayıs ayının ortalarına geldik. Haziran ayına yani öğrenciler için yaz tatilinin başlangıcı olan aya çok az bir süre kaldı





9 günlük Ramazan Bayramı tatili de öğrenciler için bulunmaz bir nimet oldu. Şimdi merak edilen konu okulların tam olarak ne zaman kapanacağı...

Haziran ayı yavaş yavaş göz kırpıyor. Öğrenciler de yaz mevsiminin gelişini büyük bir heyecanla bekliyor. Haziranda milyonlarca öğrenci karnelerini alacak ve 3 aylık tatile çıkacaklar. Bu sabırsız bekleyişle birlikte "Okullar ne zaman kapanacak?" sorusu da sıkça sorulmaya başlandı.

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?




Yeni eğitim öğretim yılı 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başladı. Birinci dönem 18 Ocak 2019 günü sona erdi. 4 Şubat 2019 günü 2. dönem başlarken 14 Haziran 2019 günü okullar kapanacak. Okulların erken kapanma ihtimali ise şimdilik söz konusu değil. Bugün itibarıyla okulların kapanmasına ise 37 gün gibi kısa bir süre kaldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap