SON DAKİKA



Haber > Eğitim > Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması

20 Ocak 2021 Çarşamba - 13:27




Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "15 Şubat'tan itibaren toplumun, ailelerin, annelerin, babaların, çocukların durumuna baktığımızda okulların artık mümkün olduğu kadar daha yüksek bir kapasiteyle açılması gerektiği noktasında bir kararlılığımız var" dedi.





Koronavirüs salgını sürecinde yeniden uzaktan eğitime geçen eğitim kurumları için hem veliler hem de öğrenciler yeni bir açıklama beklerken

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitim için yine 15 Şubat sonrasını işaret etti.

Selçuk yaptığı açıklamada ''15 Şubat'tan itibaren toplumun, ailelerin, annelerin, babaların, çocukların durumuna baktığımızda okulların artık mümkün olduğu kadar daha yüksek bir kapasiteyle açılması gerektiği noktasında bir kararlılığımız var.'' dedi.

5 ŞUBAT KARAR GÜNÜ!

Geçtiğimiz pazar günü CNN Türk’te Neler Oluyor programına katılan Bakanı Ziya Selçuk bu programda da yüz yüze eğitimle ilgili olarak ”15 Şubat’ta okulların açılması ile ilgili ilke kararı var” demişti.


Selçuk canlı yayında "Bizim baktığımız yer Sağlık Bakanlığı, Bilim Kurulu ve Cumhurbaşkanımız önderliğinde Kabine’nin alacağı kararlara bağlı. Biz aslında çok kontrollü gittik. 15 Şubat’ta okulların açılması ile ilgili ilke kararı var. 15 Şubat’tan 10 gün önce net bir tablo karşımıza çıkar. Türkiye’deki durumun akışı nasıl diye baktığımızda bizim okulları açma hazırlığımız ve salgın seyrinin olduğunu düşünüyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap