SON DAKİKA



Haber > Eğitim > KYK yurt başvurusu nasıl yapılır?

KYK yurt başvurusu nasıl yapılır?

04 Eylül 2021 Cumartesi - 11:55




KYK yurt başvuruları ile ilgili detaylar üniversite öğrencilerinin gündeminde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde YKS sonuçları açıklandı. Yeni üniversiteyi kazanan öğrenciler yurtta barınmak için yurt başvuru tarihlerini araştırıyorlar. KYK yurt ve burs başvurusu ile ilgili ayrıntılar haberde yer alıyor. Peki 2021 KYK yurt başvuruları ne zaman?





KYK yurt başvuruları son dakika gelişmeleri merak konusu. KYK yurt ve burs başvuruları e-Devlet üzerinden gerçekleştiriliyor. Bu sene KYK yurt ve burs başvuru ekranlarının açılacağı tarih öğrenciler tarafından araştırılıyor. Peki KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak 2021?

KYK YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN? 

KYK yurt başvuruları henüz başlamadı. KYK yurt başvuru tarihleri netleşince detaylar haberde yer alacak. KYK burs başvuru tarihleri de henüz belli olmadı.

KYK YURT VE BURS BAŞVURULARI NASIL YAPILIR? 

KYK yurt ve burs başvuruları e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru sırasında öğrenciler ekonomik, sosyal ve eğitim durumuna ilişkin bilgileri dolduracaklar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap