SON DAKİKA



Haber > Eğitim > KPSS sınav giriş yerleri erişime açıldı!

KPSS sınav giriş yerleri erişime açıldı!

26 Temmuz 2021 Pazartesi - 12:57




1 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan KPSS sınavı için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Sınavın başlamasına sayılı günler kala, gözler KPSS sınav giriş yerleri belgesine çevrildi. Sınava katılım sağlamak isteyen adaylar sınav merkezlerini bu belge aracılığıyla öğrenecek ve sınava katılım sağlayacak.





 KPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı ve tüm detaylar...

KPSS SINAV YERLERİ BELLİ OLDU!

ÖSYM, 1 Ağustos'ta düzenlenecek 2021- Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik (genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri) sınavı oturumlarına girecek adayların sınav giriş belgelerini erişime açtı.

ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre, 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu ile 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Eğitim Bilimleri) oturumuna katılacak adayların, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Sınav yerlerini gösteren giriş belgeleri, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinilebilecek.


Adaylar, 1 Ağustos'ta düzenlenecek 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu için saat 10.00'dan sonra, 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Eğitim Bilimleri) oturumu için de saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap