SON DAKİKA



Haber > Eğitim > KPSS 2022 Ortaöğretim ne zaman? KPSS sınav yerleri açıklandı mı?

KPSS 2022 Ortaöğretim ne zaman? KPSS sınav yerleri açıklandı mı?

27 Ekim 2022 Perşembe - 11:26




KPSS Ortaöğretim başvuruları 13 Eylül 2022 itibarıyla sona erdi. KPSS Ortaöğretim oturumu 06 Kasım 2022 Pazar günü 81 il genelinde uygulanacak. KPSS Ortaöğretim giriş belgesi https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden açıklanacak. Sınava girecek olan adaylar; KPSS Ortaöğretim sınav yerleri belli oldu mu?" sorusuna yanıt arıyorlar. İşte ÖSYM ile 2022 KPSS Ortaöğretim sınav yerleri sorgulama...





Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim oturumu için geri sayım başladı. Sınava girecek olan adaylarda heyecanlı bekleyiş sürerken, sınav yerlerinin açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Peki, KPSS Ortaöğretim sınav yerleri açıklandı mı? İşte KPSS ile ilgili detaylar...

KPSS ORTAÖĞRETİM NE ZAMAN?

2022-KPSS Ortaöğretim sınavı 6 Kasım 2022 Pazar günü ülke genelinde gerçekleşecek.

KPSS ORTAÖĞRETİM GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU MU?

KPSS Ortaöğretim sınav giriş belgesi tarihi hakkında ÖSYM tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. KPSS sınav giriş belgeleri genellikle 10 gün önceden ilan ediliyor.

ÖSYM KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV YERLERİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN


KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Adaylar, T.C. Kimlik/Y.U. numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden sınav giriş belgesine ulaşabilecekler. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı bulunacak. Adaylar girdikleri sınava ait Sınava Giriş Belgesi’ni yanında bulundurmak zorundadırlar. Bu belge olmadan sınava girmek mümkün değildir.

Adaylar internetten edinecekleri Sınava Giriş Belgesi’nin renkli veya siyah beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurmak zorundadır. Belge üzerinde adayın fotoğrafının bulunması zorunludur. Adaylar, bu belgelerinin yazıcıdan dökümünü edinirken belge üzerinde fotoğraflarının görünür olmasına dikkat etmelidir. Belgenin ön yüzündeki ÖSYM tarafından belirlenmiş bilgiler hariç ön ve arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunduğu takdirde adayın sınavı geçersiz sayılacaktır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap