SON DAKİKA



Haber > Eğitim > EKPSS tercih sonuçları açıklandı!

EKPSS tercih sonuçları açıklandı!

27 Şubat 2023 Pazartesi - 16:31




Geçtiğimiz yıl 14 Ocak'ta tamamlanan EKPSS tercihlerinin sonuçları, 17 Şubat tarihinde açıklanmıştı. Bu yıl ise 13 Ocak'ta tamamlanan tercihlerin sonuçlarının 16 Şubat'ta açıklanacağı tahmin ediliyordu ancak bugün sabah itibariyle sonuçlar hala duyurulmamıştı. Konuyla ilgili müjdeli açıklama 14:30 itibariyle geldi!






EKPSS tercihlerini gerçekleştiren adayların merakla beklediği sonuçlar ile ilgili araştırmalar sürüyordu. 27 Şubat 2023 sabaı itibariyle hala duyurulmamış olan sonuçlar resmen açıklandı. İşte, söz konusu duruma dair son bilgiler..


EKPSS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM, EKPSS tercih sonuçlarını açıkladı.

ÖSYM TERCİH SONUCU SORGULAMA EKRANI 2022 EKPSS TERCİH SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

EKPSS tercih sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. Sonuçlara ÖSYM sonuç internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifreleri ile erişebilecek.

2022 ÖSYM EKPSS TERCİH SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

EKPSS NEDİR?

EKPSS, engelli bireylerin eğitim durumlarına göre farklı düzeylerde yapılan ve alınan sonuçlar neticesinde devlet memuru olarak kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmasını mümkün kılan merkezi sınav sistemidir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap