SON DAKİKA



Haber > Eğitim > EBA'daki erişim sıkıntısına ilişkin açıklama

EBA'daki erişim sıkıntısına ilişkin açıklama

23 Eylül 2020 Çarşamba - 16:56




MEB'den yapılan EBA açıklamasında, "Kullanıcı yoğunluğuna bağlı olarak karşılaşılan erişim sorunları vakit kaybetmeksizin yapılan iyileştirmelerle hızla çözüme ulaştırıldı" denildi.





Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) 22 Eylül'de EBA'da yaşanan ulaşım sıkıntısına ilişkin açıklama yapıldı.

Eş zamanlı kullanıcı yoğunluğuna bağlı olarak 08.30-12.00 saatleri arasında aralıklı olarak bazı kullanıcılar tarafından karşılaşılan erişim sorunları, bakanlıktan yapılan açıklama doğrultusunda vakit kaybetmeksizin çözüme ulaştırıldı.

Bakanlıktan yapılan açıklama, yaşanan teknik aksamanın ardından uygulamaya alınan canlı ders zaman çizelgesindeki yeniliklerle, bir öğrencinin gün içerisinde işleyebileceği canlı ders sayısı büyük oranda artırıldığı açıklandı.

Açıklamada, ''Söz konusu uygulamanın ilk günü olması sebebiyle eş zamanlı kullanıcı yoğunluğu oluşmuştur. Eş zamanlı kullanım kaynaklı ortaya çıkan durumla ilgili tespitler anlık olarak yapılmış ve aynı gün iyileştirmeler devreye alınmıştır'' ifadelerine yer verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
EBa

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap