SON DAKİKA



Haber > Eğitim > DGS başvuruları başladı!

DGS başvuruları başladı!

26 Nisan 2019 Cuma - 11:36




Binlerce adayın beklediği DGS başvuruları başladı. 2019 yılı DGS başvuruları ÖSYM AİS aracılığı ile yapılacak.






Dikey Geçiş sınavı başvuruları ile ilgili beklenen açıklama ÖSYM tarafından yapıldı.DGS 2019 başvurularında sınav ücreti olarak 120 TL belirlendi. Öte yandan 26 Nisan 2019 günü saat 10:30’da başlayan başvurular 8 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 23:59’a kadar devam edecek.

DGS sınav başvuruları için ücretlerin yatırılabileceği bankalar ise şöyle;Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç);Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); KuveytTürk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)
 



DGS 2019 BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ…
 
KILAVUZ İÇİN TIKLAYINIZ
 
DGS SINAVI NE ZAMAN?



 
Başvuru sürecinin Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından başlatılmasının ardından sınavın ne zaman gerçekleştirileceği araştırılmaya başlandı. Kurumun yaptığı açıklamada yer alan bilgilere göre sınav 30 Haziran 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
dgs

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap