SON DAKİKA



Haber > Eğitim > Bakanlık 81 ile yazı gönderdi! Öğretmenler...

Bakanlık 81 ile yazı gönderdi! Öğretmenler...

30 Mayıs 2019 Perşembe - 12:56




MEB 2019 Yılı Öğretmenler Günü Genelgesi Yayınlandı





Milli Eğitim Bakanlığı sitesinden 2019 yılında yapılacak Öğretmenler Günü kutlama ve etkinliklerine ilişkin "Öğretmenler Günü Genelgesi" yayınlandı.
 
24 Kasım 2019 Öğretmenler Gününün, 2023 Eğitim Vizyonu'nun ana aktörü olan öğretmenlerin aralarındaki mesleki dayanışmayı, iletişimi, sevgiyi, saygıyı ve mesleki algıyı güçlendirerek, öğretmenlik mesleğinin kamuoyuna daha iyi tanıtılmasını sağlayacak şekilde hazırlanan programlarla kutlanması Genelge ile istenmektedir.

Genelge ekinde ise Ankara'da düzenlenecek Öğretmenler Günü kutlama ve etkinliklerine il, ilçe ve dış temsilciliklerimizden katılacak başarılı öğretmenlerin seçiminde uyulacak esas ve usullere ilişkin formlar yer alıyor. 
 
Öğretmenler Günü tören ve etkinlik programlarının hazırlanması ve uygulanması için il/ilçe eğitim müdürlükleri,okul müdürlükleri ve dış temsilciliklerde kutlama kuralları oluşturulacak.
 
Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri bakanlık koordinesinde yapılacak. Kutlama ve etkinlikler Öğretmenler Gününün yer aldığı haftayı kapsayacak. Kutlama programında öğretmenlerin " Bu Benim Günüm" diyerek gönülden sahiplenip gönüllü katılacağı etkinlikler olmasına özen gösterilecek.
 
Kutlamalar okulların önce kendi bünyelerinde gerçekleşecek.  
 
İl/ilçe milli eğitim müdürlükleri,okul müdürlükleri ve dış temsilciler web sitelerinde öğretmen bilgilendirme sayfaları oluşturarak bu sayfalarda öğretmenlerin mesleki dayanışmalarını güçlendirecek bilgi paylaşımlarına, öğretmenlerin sosyal, kültürel, bilimsel ve sanatsal faliyetleri ile hastalık,ölüm,evlilik,kan ihtiyacı gibi çeşitli duyurulara yer verecek.
 
GENELGE İÇİN TIKLAYINIZ

Kutlamalar okulların önce kendi bünyelerinde gerçekleşecek. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
MEB

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap