SON DAKİKA



Haber > Eğitim > AÖF sınav tarihleri 2021! Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları online mı olacak 2021? AÖF güz dönemi vize tarihleri ve dönem sonu sınav tarihleri!

AÖF sınav tarihleri 2021! Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları online mı olacak 2021? AÖF güz dönemi vize tarihleri ve dönem sonu sınav tarihleri!

26 Ekim 2021 Salı - 11:11




Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi ara sınav tarihleri belli oldu.





AÖF sınavları ne zaman? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) kayıt yenileme işlemlerinin sona ermesinin ardından güz dönemi vize sınavlarının tarihleri merak ediliyordu. Yapılan açıklamada sınavların kasım ayında gerçekleşeceği belirtildi ve tarihler duyuruldu. İşte AÖF sınav tarihleri...

AÖF SINAV TARİHLERİ (Anadolu Üniversitesi AÖF vize tarihleri)

AÖF güz dönemi ara (vize) sınavları 27-28 Kasım 2021 tarihleri aralığında yapılacak.
Dönem sonu sınavı ise 08-09 Ocak 2022 tarihleri aralığında gerçekleştirilecek.

Kurum tarafından yapılan açıklamada sınav tarihlerinin Mili Eğitim Bakanlığı, ÖSYM tarafından yapılan sınavlar ve pandemi durumuna göre değişebileceği ifade edildi.

AÖF SINAVLARI ONLİNE MI OLACAK?

Sınavların online mı yoksa yüz yüze mi olacağı henüz belli değil. En son yapılan yaz okulu sınavı yüz yüze gerçekleştirildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap