SON DAKİKA



Haber > Eğitim > Adalet Bakanlığı sınav sonuçları açıklandı!

Adalet Bakanlığı sınav sonuçları açıklandı!

27 Aralık 2022 Salı - 11:22




Hakimlik Savcılık sınav sonuçları açıklandı mı? Sorgusu ÖSYM’nin sonuç açıklama tarihini belirlemesinin ardından gündem oldu. Sınavların tamamlanmasının ardından sonuç tarihi merak ediliyor. İşte Hakimlik ve Savcılık sınav sonuçları sorgulama sayfası...





ÖSYM takvimine göre Adalet Bakanlığı (Adli Yargı/İdari Yargı/Adli Yargı-Avukat) sınavları sonuç açıklama tarihi belli oldu. Adli Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı Yazılı sınavı 26-27 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi.

HAKİMLİK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

ÖSYM takvime göre Adalet Bakanlığı sınav ( Adli Yargı, Adli Yargı-Avukat, İdari yargı) sonuçlarının 27 Aralık tarihinde açıklanması bekleniyor.

ADALET BAKANLIĞI SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Sınav sonuçları, her sınav için ayrı ayrı açıklanacak, ÖSYM’nin internet sayfasından duyurulacak, adayların adresine ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar sınav sonuçlarını, ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebileceklerdir. İnternet sayfasında ilân edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.


HAKİMLİK VE SAVCILIK SINAV SONUÇLARI SAYFASI

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap