SON DAKİKA



Haber > Eğitim > 2022-MSÜ sınav sonuçları açıklandı

2022-MSÜ sınav sonuçları açıklandı

14 Nisan 2022 Perşembe - 09:25




ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 27 Mart 2022 tarihinde yapılan 2022-MSÜ sınav sonuçlarının açıklandığını, sonuçlara http://sonuc.osym.gov.tr sayfasından bakılabileceğini duyurdu.





Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Sınavı sonuçları açıklandı…

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 2022-MSÜ sınav sonuçlarının "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden yayınlandığı duyurdu.

Adaylar, mülakat için YKS'ye katılacak

Aygün, “Sonuçları ÖSYM AİS mobil uygulamamızdan da öğrenebilirsiniz. Sınav sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavını başarıyla geçen adaylar mülakat aşamasına katılabilmek için YKS’ye de katılacak.

Belge gelmeyecek

Öte yandan adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek.


İnternet sayfasında ilan edilen sonuçların bilgileri, adaylara tebliğ hükmünde olacak.

Milli Savunma Üniversitesi, 31 Temmuz 2016 tarihinde Millî Savunma Bakanlığı’na bağlı olarak kurulan askerî yükseköğretim kurumu.MSÜ nedir?

12 Şubat 2017 tarihinde eğitim ve öğretime başlandı.

Üniversite bünyesinde; Ankara’da Kara Harp Okulu, Tuzla’da Deniz Harp Okulu, Yeşilköy’de Hava Harp Okulu, Balıkesir’de Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu, Yalova’da Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu, İzmir’de Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu, Ankara’da Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu, Kara, Hava ve Deniz Harp Enstitüleri, Atatürk Stratejik Araştırmalar Enstitüsü, Müşterek Harp Enstitüsü, Fatih Harp Tarihi Araştırmaları Enstitüsü, Alparslan Savunma Birimleri Enstitüsü, Barbaros Deniz Bilimleri ve Mühendisliği Enstitüsü, Hezarfen Havacılık ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü ve Milli Savunma ve Güvenlik Enstitüsü yer alıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap