SON DAKİKA



Haber > Dünya > Zelenskiy'den Kırım Tatarları'na Türkçe Kurban Bayramı mesajı

Zelenskiy'den Kırım Tatarları'na Türkçe Kurban Bayramı mesajı

09 Temmuz 2022 Cumartesi - 17:19




Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, yayınladığı video ile müslümanların Kurban Bayramı'nı kutladı. Ukrayna lideri Türkçe olarak "Kurban Bayramınız hayırlı ve mübarek olsun" ifadesini kullandı.





Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Kurban Bayramı vesilesiyle videolu bir mesaj paylaştı. Zelenskiy'nin, Türkçe olarak "Kurban Bayramınız hayırlı ve mübarek olsun" dediği anlar dikkat çekti.

Zelenskiy paylaşımında " Müslüman toplum Kurban Bayramını kutlayacak. Bu, fedakarlığı öğreten ve insanları iyi işler yapmaya yönlendiren özel bir bayramdır. Şimdi Ukrayna'nın ve dünyanın tüm Müslümanlarını tebrik etmek istiyorum ve barışın yeniden kurulmasını ve her türlü kötülüğün her zaman kaybetmesini diliyorum " ifadelerini kullandı.

KIRIM HALKINA MESAJ

Ukrayna lideri, Kırım Tatar halkına da şöyle seslendi:

"Özellikle Kırım Tatar halkı bunu bekliyor ve inanıyorum ki özgür bir Kırım'da birbirimizi ağırlayacağımız bir yıl gelecek. Kurban Bayramınız hayırlı ve mübarek olsun."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap