SON DAKİKA



Haber > Dünya > Zelenskiy: 100 gündür Ukrayna'yı savunuyoruz, zafer bizimdir

Zelenskiy: 100 gündür Ukrayna'yı savunuyoruz, zafer bizimdir

03 Haziran 2022 Cuma - 16:12




Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya'nın işgalinin 100'üncü gününde yaptığı açıklamada, "Yüz gündür Ukrayna'yı savunuyoruz. Zafer bizimdir" ifadelerini kullandı.





Rusya’nın 24 Şubat’ta başlattığı Ukrayna işgalinin 100'üncü gününde açıklama yapan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya'nın saldırısıyla başlayan savaşta 'zaferin kendilerinin' olacağını söyledi. Zelenskiy, yakın çalışma ekibini de arkasına alarak sosyal medya hesabından değerlendirmede bulundu.

"Ukrayna Halkın Hizmetkarı Parti Başkanı David Arakhamia burada, Devlet Başkanlığı Ofisi Sözcüsü Andrey Ermak burada, Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak burada, Devlet Başkanı burada" diyen Zelenskiy, şu ifadeleri kullandı.

"Ekibimiz çok daha büyük. Ukrayna Silahlı Kuvvetleri burada. En önemlisi insanımız, ülkemizin insanlarının burada olmasıdır. Yüz gündür Ukrayna'yı savunuyoruz. Zafer bizimdir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap