SON DAKİKA



Haber > Dünya > Zelenski- Olena Zelenska ilk kez el ele! Tüm dünya onları konuşuyor

Zelenski- Olena Zelenska ilk kez el ele! Tüm dünya onları konuşuyor

27 Temmuz 2022 Çarşamba - 11:32




Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska, savaşın ilk günlerinden beri sık sık sosyal medya hesabından dünyaya sesleniyor ve ülkesinin sesini duyurmaya çalışıyor. Zelenska’nın popülerliği giderek arttıkça dünyaca ünlü dergiler, televizyon kanalları da onun peşine düşüyor ve First Lady adeta paylaşamıyor. Bunun son örneği ise Olena Zelenska’nın Vogue dergisine verdiği röportaj… Üstelik bu kez kocasıyla el ele…





“Mutlu hayatlar yaşıyorduk ve bunun olacağını hiç düşünmemiştik. Sevdiklerimizi özgürce ziyaret edemiyorduk. ‘Tecrit edilmiş’ hissediyordum; itiraf edeyim. Ama umudumuz var.”

Bu sözler Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski’nin eşi, Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska’ya ait.

First Lady Olena Zelenska, Vogue dergisinin özel dijital sayısının kapağında yer aldı ve evliliği, üstlendiği rolden bahsetti. Zelenska, Rusya'nın ülkesine karşı verdiği savaşın ağır bedeli hakkında da konuştuğu. Volodimir Zelenski- Olena Zelenska ilk kez el ele Tüm dünya onları konuşuyor

DÜNYACA ÜNLÜ DERGİYE KAPAK OLDU

Ukrayna'nın First Lady'si Vogue'a "Bunlar hayatımın en korkunç aylarıydı" diyerek başladı röportaja ve ekledi “Bu zor bir görev çünkü sürekli olarak bu sorumluluk yükünü hissediyorsunuz”.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap