SON DAKİKA



Haber > Dünya > Yetişkinleri utandıracak sosyal deney

Yetişkinleri utandıracak sosyal deney

01 Temmuz 2016 Cuma - 13:16




UNICEF sosyal bir deney için 6 yaşındaki Anano isimli çocuk oyuncuya farklı kıyafetler giydirerek sokağa çıkardı. Çıkan sonuç yetişkinleri utandıracak





Birleşmiş Milletler Yardım Fonu  UNICEF tarafından Gürcistan'da çekilen sosyal deney büyük bir utancı gözler önüne serdi. Anano isimli küçük kız oyuncu önce güzel kıyafetlerle sokağa bırakıldı ve kamerayla görüntülendi. Kızın yanına gelen çok sayıda kişi yardım etmek istedi. Daha sonra Anano'ya eski kıyafetler giydirildi ve yüzü de kirle kaplandı.

MASADAN KOVDULAR

Eski ve kirli bir şekilde sokağa bırakılan Anano ile kimsenin ilgilenmemesi dikkat çekti. Deneyin devamını bir restoranda çeken yetkililer aynı sonuçlarla karşılaştı. İyi kıyafetlerle girdiği restoranda ilgiyle karşılanan Anano, eski kıyafler giydiğinde ise yaklaştığı masadan kovuldu. Adamın restonran atılmasını istediği küçük kız ağlamaya başlayınca dışarı çıkarıldı ve deney sona erdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap