SON DAKİKA



Haber > Dünya > Yeğeni Pablo Escobar'ın gizli servetini buldu!

Yeğeni Pablo Escobar'ın gizli servetini buldu!

27 Eylül 2020 Pazar - 16:59




Tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından olan Pablo Escobar'ın serveti gizemini koruyor.





1993'te öldürülen uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar hayatını konu alan diziler ve gizemli servetiyle bugün bile en çok konuşulan isimlerden biri. O dönemde dünyanın en zengin insanlarından olan Escobar'ın servetini nereye gömdüğü merak ediliyordu. Hatta hayatının konu alındığı belgesellerde bile servetini arayanlar vardı. Kurduğu suç örgütü ve yaşadığı lüks hayatı filmlere konu olan Pablo Escobar'ın gizli serveti ortaya çıktı. 
 
ESCOBAR 18 MİLYON DOLARI DUVARA GİZLEMİŞ
 
Kolombiya’da polis tarafından öldürülmesinin üzerinden 27 yıl geçen uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın gizli serveti ortaya çıktı. Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın yeğeni, amcasına ait evde duvara gizlenmiş 18 milyon dolar nakit buldu.
 
Kolombiya'da polis tarafından öldürülmesinin üzerinden 27 yıl geçen uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın gizli serveti ortaya çıktı. Escobar'ın yeğeni Nicolas Escobar, Medellin'de amcasına ait evde plastik poşetle duvarın içine gizlenmiş 18 milyon dolar bulduğunu söyledi. Beş yıldır yaşadığı amcasına ait evde parayı nerede bulacağını önsezi ile tahmin ettiğini iddia eden Nicolas Escobar, ayrıca bir altın kalem, bir daktilo, uydu telefonları, bir kamera ve bir film rulosu da bulduğunu söyledi.
 
PABLO ESCOBAR'IN PARALARINI DAHA ÖNCE DE BULMUŞTU
 
Nicolas Escobar daha önce de amcası tarafından gizlenmiş para bulduğunu açıklamıştı. Ancak Escobar, bulduğu nakit paraların kullanılamaz durumda olduğunu ifade etmişti.
 
Ekonomi dergisi Forbes, 1989'da Escobar'ı 25 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin yedinci insanı olarak açıklamıştı. Escobar 1980'lerde Medellin Kartelinin başındayken dünyada tüketilen kokainlerin yüzde 80'ini üretiyordu.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap