SON DAKİKA



Haber > Dünya > ''Yaşlı' diye serbest bırakıldı, koştura koştura...''

''Yaşlı' diye serbest bırakıldı, koştura koştura...''

22 Temmuz 2019 Pazartesi - 12:58




1979 yılında eşini bıçaklayarak öldüren 77 yaşındaki adam, 30 yıl cezasının ardından çeşitli suçlar işledikten sonra, herhangi bir tehlike oluşturmak için çok yaşlı olduğu gerekçesiyle serbest bırakıldı. Yaşlı adamın serbest kalır kalmaz ilk işi evsiz bir kadını öldürmek oldu.





ABD'de 1979 yılında eşini bıçakla öldüren 77 yaşındaki Albert Flick isimli yaşlı adam, 30 yıl cezasının ardından çeşitli suçlar işledikten sonra, herhangi bir tehlike oluşturmak için çok yaşlı olduğu gerekçesiyle mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

ABD'nin Maine eyaletinde eşini bıçaklamış, 12 yaşındaki üvey kızı ise komşulardan yardım istemiş, Sandra kendisini bıçaklayanın kocası olduğunu söyleyip ölmüştü. 30 yıl hapse mahkum edilen Flick, hapiste iyi hal gösterdiği için 25 yıl hapis yatıp 2004 yılında serbest bırakılmıştı. 2007 yılında bir kadına çatallı saldırıdan yine tutuklanmış, kısa süre yattıktan sonra bu kez de 2010 yılında yine bir kadına saldırdığı gerekçesiyle tutuklanmıştı. 

11 YAŞINDAKİ İKİZ ÇOCUKLARININ GÖZLERİ ÖNÜNDE ÖLDÜRDÜ




Ancak 'yaşlı olduğu için tehlike oluşturmaz' düşüncesiyle hapisten çıkan Flick'in 15 Temmuz 2018'de evsiz bir kadın olan Kimberly Dobbi'yi gündüz vakti 11 yaşındaki ikiz çocuklarının önünde öldürdüğü tespit edildi.

EN AZ 25 YIL HAPİS CEZASI BEKLENİYOR




Haakındaki  mahkeme kararı 9 Ağustos'taki duruşmada açıklanacak olan Flick'in en az 25 yıl hapis cezasına çarptırılması bekleniyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
ABD

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap