SON DAKİKA



Haber > Dünya > Yahudi anne: Biz dünyanın merkeziyiz, tüm hastaneleri bombalayacağız

Yahudi anne: Biz dünyanın merkeziyiz, tüm hastaneleri bombalayacağız

02 Kasım 2023 Perşembe - 10:23




İsrail ordusunun, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırısı 27 gündür sürüyor. Cibaliye Mülteci Kampı 24 saat içinde iki kez savaş uçaklarına hedef alındı. İsrail'in saldırısında ölü, yaralı ve kayıp sayısının 1000'e yükseldiği bildirildi. Oğlunu savaşması için İsrail ordusuna gönderen Yahudi bir annenin söyledikleri kan dondurdu "Tüm hastaneleri bombalayacağız, Biz dünyanın merkeziyiz."





İsrial'in Gazze'deki Cebaliye Mülteci Kampına yönelik bombardımanı onlarca masum hayatı söndürdü. 24 saat içinde iki kez savaş uçaklarına hedef olan bölgede ölü, yaralı ve kayıp sayısının 1000'e yükseldiği bildirildi.

Tüm bunlar yaşanırken İsrailli Yahudi bir kadın 'Bütün Filistinliler öldürülmeli, Gazze ve hastaneler yok edilmeli' diyerek oğlunu savaşa gönderdi.

Yahudi annenin söyledikleri adeta kan dondurdu. 

'Ürdün nehrinden Ortadoğu'ya kadar her yer bizim.

Gazze'de sivil yok hepsini öldüreceğiz.

Tüm hastaneleri bombalayacağız.

Biz dünyanın merkeziyiz."

Bomba imha uzmanı ve aynı zamanda askeri doktor olan oğul Eviatar El-Baz ise Gazze'ye gitmeden önce İsrail ordusunun tarih yazacağını söyledi.  

 "Gazze'de sivil yok hepsini öldüreceğiz" diyen kadının kibirli halleri sosyal medyada gündem oldu. İşte o görüntüler. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap