SON DAKİKA



Haber > Dünya > Wagner lideri Prigojin’in son görüntüleri ortaya çıktı!

Wagner lideri Prigojin’in son görüntüleri ortaya çıktı!

31 Ağustos 2023 Perşembe - 16:22




Rusya'nın başkenti Moskova'da uçak kazasında ölen paralı asker grubu Wagner'in lideri Prigojin’in ölmeden önce kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı.





Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında 23 Ağustos’ta düşen uçakta hayatını kaybeden Rus paralı asker grubu Wagner’in Lideri Evgeny Prigojin’e ait yeni görüntüler bugün grubun sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Görüntüde hareket halindeki bir aracın içinde görülen Prigojin, “Yaşayıp yaşamadığımı ve nasıl olduğumu merak edenler için şu anda 2023 yılının Ağustos ayında, hafta sonundayız ve ben Afrika’dayım” ifadelerini kullandı. “Beni yok etmeyi düşünen ve ne kadar kazandığımı tartışan insanlar için söylüyorum, hayatımda her şey yolunda” diyen Prigojin konuşmasını sonlandırırken kameraya el salladı.

Paylaşılan görüntülerde yaşam tehlikesinin farkında olduğu anlaşılan Prigojin’in gün olarak “hafta sonu”nu söylemesi dikkate alındığında 23 Ağustos Çarşamba günü uçak kazasında ölen Wagner liderinin videosunun yalnızca 3-4 gün önce çekilmiş olabileceği tahmin ediliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap