SON DAKİKA



Haber > Dünya > Vladimir Putin'in kaçacağı ülke belli oldu! Uçağı hazır bekliyor...

Vladimir Putin'in kaçacağı ülke belli oldu! Uçağı hazır bekliyor...

30 Temmuz 2022 Cumartesi - 15:12




Ukrayna topraklarına girerek savaş başlayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ülkesindeki ekonomik durum ve Donbas bölgesindeki saldırıların durması nedeni ile kaçış planları yaptığı öne sürüldü. İşte Rus lider ve ailesinin olası bir yenilgi durumunda kaçmayı planladıkları ülke...





Ukrayna savaşı aylardır tüm şiddeti ile devam ediyor. Bölgeden korkunç haberler gelmeye devam ederken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilgili ortaya atılan iddiaların haddi hesabı yok.

KAÇMA PLANI HAZIR

Tüm bu iddiaların arkasında çoğunlukla Kremlin içerisinden güvenilir kaynakları olduğunu iddia eden General SVR Telegram kanalı var. Putin'in sağlık durumu ile ilgili sık sık güncelleme yayınlayan kanal şimdi de Rus liderin kaçma planlarının hazır olduğunu iddia etti.

  Vladimir Putinin kaçacağı ülke belli oldu Uçağı hazır bekliyor...

DONBAS'TA İŞLER SARPA SARDI

Başkent Kiev'i alma planları suya düşen ve askerlerini Ukrayna'nın doğusunda yer alan Donbas bölgesine yönlendiren Rusya'nın işgal planı Donbas bölgesinde de beklendiği gibi gitmiyor. Birliklerin ilerleyişi son günlerde durma noktasına gelirken Ukrayna Herson kentini geri almak için karşı saldırı başlattı.

 


Vladimir Putinin kaçacağı ülke belli oldu Uçağı hazır bekliyor...

UÇAK HAZIRDA BEKLİYOR, GİDECEĞİ ÜLKE: SURİYE

İddialara göre Rusya Devlet Başkanı Putin, Donbas operasyonunun da başarısız olması durumunda Rus halkının bakış açısında keskin bir değişiklik olacağının farkında ve olası bir yenilgi durumu için kaçış planını hazırladı.

Bugün İngiliz basınında geniş yer alan iddiaya göre Rus liderin kaçmayı planladığı ülke Suriye. Putin 2015 yılındaki Suriye iç savaşına doğrudan müdahale ederek Beşar Esad'a yardım etmişti. Şimdi yardım sırasının Esad'da olduğu düşünülüyor.
Rus lideri ve ailesini taşımak için hazırlanan uçağın Moskova'da hazırda bekletildiği öne sürülüyor. Vladimir Putinin kaçacağı ülke belli oldu Uçağı hazır bekliyor...

RUS EKONOMİSİ GERİ DÖNDÜRÜLEMEZ BİR DÜŞÜŞ İÇERİSİNDE

Putin'in kaçma planının arkasındaki nedenlerden birinin de ülkedeki ekonomik kriz olduğu düşünülüyor. Uzmanlar Ukrayna işgali sonrası Batı'nın yaptırım kıskacına aldığı Rusya ekonomisinin feci ve geri döndürülemez bir düşüş içerisinde olduğunu belirtiyor.

Batı medyasında bugün yer alan haberlerde "Rus ekonomisinin içinde bulunduğu durum göz önünde bulundurulduğunda, Putin'in Suriye'de emekli olmayı düşünmesi şaşırtıcı değil." ifadesi dikkat çekti.

RUS KUVVETLERİ HERSON'DA İVME KAZANDI

Öte yandan Ukrayna Kuvvetleri Rus işgali altındaki kritik kent Herson'da Rus birliklerinin bağlantılarını yok etmek için bir kaç köprüyü yok etti. Kentin önümüzdeki günlerde Ukrayna'ya geri geçebileceği konuşuluyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap