SON DAKİKA



Haber > Dünya > Uyurken böcek yiyoruz!

Uyurken böcek yiyoruz!

12 Mayıs 2015 Salı - 16:39




İngiltere’de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi… Phil Lyndon adlı bir tasarımcı başından geçen ilginç olayı anlattı:





Lyndon, akıllara zarar olayı Mirror gazetesine şu şekilde anlattı:

"Geçen çarşamba öksürük sebebiyle doktora gittim. Doktor bana antibiyotik verdi ve kullanmaya başladım. Cuma sabahı tuvalete gittim ve öksürmeye başladım. Ağzımdan fırlayan balgamdan sonra rahatladığımı hissettim. Ancak balgam garip görünüyordu. Kahverengiydi ve kıpırdıyordu. Hemen fotoğrafını çekip zoom yaptım ve bunun bir böcek olduğunu gördüm. O an bütün ciğerlerimin bu böceklerle kaplı olabileceği aklıma geldi ve başımdan kaynar sular döküldü. Derhal hastaneye gittim ve tüm kontolleri yaptırdım. Ciğerlerim temizdi ve kan tahlillerimde bir anormallik yoktu. Rahatlamıştım."

Fakat bu böcek neyin nesiydi ve Lyndon'un içini kemiren soru buydu. Bir parazitmiydi, yoksa bir yaratığın yavrusu muydu? Lyndon durmadı ve Britanya Böcek Arşivi'ne elindeki fotoğrafı gönderdi. Fotoğrafa bakan uzmanlar kendilerinden emin bir şekilde bu böceğin, kanatları ve bacaklarını yitirmiş bir Mayıs Sineği olduğunu söylediler.

"UYURKEN YA DA YÜZERKEN GİRMİŞ OLABİLİR"

Bu böceğin Lyndon'un ağzına uyurken ya da yüzerken girmiş olma olasılığı çok yüksek. Bu tip yutma vakaları aslında hepimizin yaşadığı ya da yaşayabileceği bir olay ve genelde böceğin midede sindirilmesiyle sonuçlanıyor. Lyndon'un talihsizliği böceği midesine değil ciğerlerine indirmiş olması!


KISA NOT: İstatistiklere göre her insan yaşamı boyunca uyku sırasında yaklaşık 70 böcek ve 10 örümcek yiyor.

Beğendim
3
Sevdim
4
Beğenmedim
9
Üzgün
9
İnanılmaz
14

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap