SON DAKİKA



Haber > Dünya > Ünlü sporcu halterin altında kalarak öldü! O anlar kameralara yansıdı

Ünlü sporcu halterin altında kalarak öldü! O anlar kameralara yansıdı

22 Temmuz 2023 Cumartesi - 12:02




Sosyal medyada fenomeni sporcu Justyn Vicky, antrenman sırasında 210 kiloluk halterin altında kalarak hayatını kaybetti. O anlar kameraya yansıdı.





Sporcu Justyn Vicky, spor salonunda korkunç bir kaza sonrası hayatını kaybetti. 210 kiloluk halteri kaldırmak isterken dengesi bozulan ve ağırlığın altında kalan Vicky, öldü.

KAFASI HALTERİN ALTINDA KALDI

Endenozya'da bulunan The Paradise Bali adlı spor salonunda antrenman yapan Justyn Vicky, 210 kiloluk halteri kaldırmak istedi. Yardımcı antrenörünün desteğiyle yükün altına giren vücut geliştirme sporcusu, bir anda dengesini kaybetti. Bunun üzerine kafası halter çubuğunun altında kalan Vicky'i kurtarmak için yardımcı antrenörün çabası da yeterli olmadı.

BOYNU KIRILDI

Ensesine düşen 210 kiloluk ağırlık sonrası boynu kırılan Vicky, hemen ameliyata alındı ancak kurtarılamadı. Vicky'nin ani ölümü şok etkisi yaratırken sosyal medyaya düşen görüntüleri sonrası binlerce takipçisi taziye mesajı yayınladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap