SON DAKİKA



Haber > Dünya > Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba'dan Rusya açıklaması

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba'dan Rusya açıklaması

03 Aralık 2021 Cuma - 20:22




İsveç'in başkenti Stockholm'de bulunan Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Rusya ile yaşanan krizin yumuşamadığını ve aynı şekilde devam ettiğini söyledi.





İsveç'in başkenti Stockholm'de devam eden Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) 28. Dışişleri Bakanları Konsey Toplantısı'nın 2. gününde açıklamalarda bulunan KulebaRusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un açıklamalarının krizin yumuşama eğimlinde olmadığını gösterdiğini kaydetti.

Kuleba, "Lavrov'un dün AGİT görüşmelerindeki konuşmalarında, Rusya'ya karşı Ukrayna, Almanya, Fransa ve ABD'yi sert bir şekilde haksız suçlamaları saldırgan bir duruma dönüştü. Bu da İsveç'te krizin yumuşamadığını ve aynı şekilde devam ettiğini gösteriyor." ifadelerini kullandı.

İsveç Dışişleri Bakanı Ann Linde de Ukrayna- Rusya krizinin yakın zamanda çözüleceğine inanmadığını söyledi.

Linde, "Buradaki görüşmelerde Ukrayna-Rusya krizinin yakın zamanda çözüleceğine yönelik bir durum şimdilik söz konusu değil. Ben de krizin yakında çözüleceğine inanmıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap