SON DAKİKA



Haber > Dünya > Ukrayna askeri “Allahu Ekber'' diyerek ateş açtı: Böyle iyi vuruyor

Ukrayna askeri “Allahu Ekber'' diyerek ateş açtı: Böyle iyi vuruyor

02 Mart 2022 Çarşamba - 12:49




Bir Ukrayna askerinin “Allahu Ekber” diyerek Rus uçaklarına ateş açması sosyal medyanın gündemine oturdu. Müslüman olmayan asker bunu neden yaptığını da açıkladı.





Rusya’nın Ukrayna’ya savaş ilan etmesinden üzerinden bir hafta geçerken sıcak temaslardan da videolar gelmeye devam ediyor. Bir Ukrayna askerinin bir Rus uçak ya da helikopterine “Allahu Ekber” sözleriyle ateş açması olay oldu.

"BÖYLE DAHA İYİ VURUYOR"

Çok konuşulan görüntülerde yere çömelmiş bir şekilde ağır mermili silahıyla havadan gelen rus saldırısına karşı koymaya çalışan Ukrayna askerinin “Allahu Ekber” diyerek ateş açtığı görülüyor. Başka bir asker ise kendini çektiğinden habersiz olduğunu düşündüğü o askere “ Sen Ukrraynalı bir Slavyansın niye Alllahu Ekber diye bağırıyorsun” sorusunu soruyor. O asker ise “Böyle iyi vuruyor” şeklinde cevap veriyor. Söz konusu görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken videoya çok sayıda beğeni ve yorum geliyor

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap