SON DAKİKA



Haber > Dünya > Tuvaletten çıkan 1 metrelik yılan cinsel organını ısırdı! Acı içinde yardım istedi

Tuvaletten çıkan 1 metrelik yılan cinsel organını ısırdı! Acı içinde yardım istedi

04 Ekim 2021 Pazartesi - 16:22




Tayland'da tuvalete giden üniversite öğrencisi genç hayatının şokunu yaşadı. Cinsel organını 121 santimetrelik yılan ısırdı.





Akıllara durgunluk veren olay, Tayland'ın başkenti Bangkok'un 20 kilometre kadar kuzeyinde bulunan Nonthaburi'de gerçekleşti.

Klozete oturan 18 yaşındaki genç, birkaç dakika sonra cinsel organında büyük bir acı hissederek yerinden sıçradı. Hayatının şokunu yaşayan genç, yılanın ayak bileklerine sarılmasıyla zor anlar yaşadı.

Korkuyla yerinden fırlayan genç, acı içinde bağırdı. Yaralı haldeki genç yardım istedi. Bir buçuk metre uzunluğundaki yılanın soktuğu genç, kanlar içerisinde kaldı.

Yaralarının tedavi alınması için hemen Bang Yai Hastanesi'ne kaldırılan gence üç dikiş atıldı. Yılan saldırısı nedeniyle herhangi bir bakteri bulaşmaması için antibiyotik tedavisine başlandı.

Siraphop, "Tuvalet ihtiyacımı gidermek isterken birkaç dakika sonra ani bir acı hissettim. 

Klozete baktığımda ise içinde bir yılan olduğunu gördüm. Yılan çok büyük değildi ama canımı çok acıttı. Umarım en kısa zamanda sağlığıma kavuşabilirim." ifadelerini kullandı.

Siraphop'un annesi Sutapath ise, "Gerçekten çok korktum, yılan eve nasıl girdi hiç bilmiyorum" diye konuştu. Yılan daha sonra bir görevli tarafından tuvaletten çıkarıldı. 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap