SON DAKİKA



Haber > Dünya > Türkçe sunumlu opera Kassel'de

Türkçe sunumlu opera Kassel'de

10 Kasım 2016 Perşembe - 10:56




Mozart’ın ‘Saraydan Kız Kaçırma’ operası, 13 Kasım Pazar günü Kassel Devlet Operası’nda Türkçe bilgilendirmeyle sahnelenecek.





KASSEL Devlet Operası, 13 Kasım Pazar günü Wolfgang Amadeus Mozart’ın üç sahnelik ‘Saraydan Kız Kaçırma’ operasını Türkçe bilgilendirmeyle sahneleyecek. Müzikyönetmenliğini Anja Bihlmaier, sahne yönetmenliğini Adriana Altaras’ın üstlendiği komik opera, saat 17.30’da Kültür Menajeri Baki Kiper’in eseri anlatan Türkçe ön sunumuyla başlayacak.

TÜRKLERİ ÇEKMEK İÇİN

Selim Paşa’nın sarayında alıkoyduğu iki kadın ve onları kurtarmaya çalışan sevgililerinin mücadelesini anlatan eser, Almanya’da yaşayan Türk kökenlileri operaya çekebilmek için gerçekleştirilen Türkçe sunumlu operalar dizisinin bir parçası.
Eserde Belmonte rolünü Tobias Hächler, Konstanze’yi Elizabeth Bailey ve Bénédicte Tauran, Pedrillo’yu Paulo Paolillo, Blonde rolünü Lin Lin Fan ve Natalia Perelló, Osmin‘i Bjarni Thor Kristinsson ve Mischa Schelomianski, Selim Paşa’yı Dirk Schäferoynuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap