SON DAKİKA



Haber > Dünya > Türk Hackerlar Ermenistan'ı Hackledi

Türk Hackerlar Ermenistan'ı Hackledi

25 Nisan 2015 Cumartesi - 10:47




Türk hackerler, Ermenistan'ın önemli resmi internet sitelerini hackledi. Hacklenen siteler arasında Genelkurmay Başkanlığı, e-devlet sistemi, Merkez B





Türk Hack Team üyesi hackerlar, sözde Ermeni soykırımı provokasyonları nedeniyle Ermenistan Devleti'ne ait web sitelerini hackledi.

Sözde Ermeni soykırımını savunan Ermeni web sitelerini hedef alan hackerlar, Ermenistan E-Devlet Sistemi (e-gov.am), Ermenistan Enerji Bakanlığı (minenergy.am), Ermenistan Merkez Bankası (cba.am/am), Ermenistan Telekom (mobidram.mts.am), Ermenistan Banka (banks.am/en) ve Ermenistan Genelkurmay Başkanlığı (mil.am) web sitelerine saldırı düzenleyerek, sitelere erişimi saatlerce engelledi.Türk Hack Team Yöneticisi ZoRRoKiN tarafından yapılan açıklamada, "Sözde soykırım saçmalığı devam ettiği sürece öncelikle Ermenistan devlet siteleri olmak üzere, soykırımı kabul ettiğini beyan eden başta Almanya, Avusturya ve Bulgaristan ile diğer devlet sitelerine olan siber saldırılarımız artarak devam edecektir" denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap