SON DAKİKA



Haber > Dünya > Tunus'ta 2 terörist kendilerini patlattı!

Tunus'ta 2 terörist kendilerini patlattı!

03 Ocak 2019 Perşembe - 14:08




Sidi Buzid vilayetinde düzenlenen operasyonda güvenlik güçleriyle çatışan iki terörist üzerilerindeki bombayı infilak ettirdi. Operasyon sırasında 1 p





Tunus resmi haber ajansı TAP'ta, Tunus İçişleri Bakanlığına  dayandırılan açıklamaya göre, güvenlik güçleri, ülkenin kırsalındaki Sidi Buzid  vilayetine bağlı Celme beldesine sabahsaatlerinden itibaren terörle mücadele  operasyonu başlattı.

Terör şüphelilerinin bulunduğu tespit edilen bir eve operasyon  düzenlendiği belirtilen açıklamada, polis ile silahlı gruplar arasında çıkan  çatışmanın ardından iki teröristin üzerilerindeki bombayı infilak ettirdiği  kaydedildi.

Öte yandan TAP'ta yer alan bir güvenlik kaynağının açıklamasında,  operasyon sırasında bir polis memurunun yaralandığı belirtildi.

Tunus-Cezayir sınırı yakınlarında Sidi Buzid'in de aralarında olduğu  dağlık bölge ve ülkenin iç kesimleri, zaman zaman bazı silahlı radikal grupların  güvenlik güçlerini hedef alan saldırılarına sahne oluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap