SON DAKİKA



Haber > Dünya > Trump'tan şok sözler

Trump'tan şok sözler

07 Kasım 2016 Pazartesi - 17:24




Demokrat aday Hillary Clinton’ın e-postalarında soruşturma açılacak bir suç unsuruna rastlanmadığının açıklanmasına Cumhuriyetçi aday Donald Trump ses





ABD Başkanlık seçiminde Cumhuriyetçi aday Donald Trump sessiz kalmadı: “Hillary Clinton suçlu. Bunu kendisi de biliyor, FBI da.”Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Başkanı James Comey, Kongre’ye bilgi vererek Clinton’a ait yeni ortaya çıkan mesajların, e-posta kullanımında yasadışı davranmadığı yolundaki önceki kararlarını değiştirmediğini söylemişti.

‘Halk da bunun farkında’

BBC’nin aktardığına göre, Detroit’te düzenlediği mitingde konuşan Trump, FBI’ın 650 bine yakın olduğu iddia edilen e-postaları bu kadar kısa sürede incelemesinin imkansız olduğunu söyledi.

Birçok kez yinelediği gibi Clinton’ın hileli bir sistem tarafından korunduğunu savunan Trump şöyle devam etti: “Hillary Clinton suçlu. Bunu kendisi de biliyor, FBI da. Halk da bunun farkında. 8 Kasım’da sandıklarda adaleti getirmek Amerikan halkına bağlı.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap