SON DAKİKA



Haber > Dünya > Trump'ı mahkemelik eden yetişkin film yıldızı Daniels: Kral tahttan indirildi

Trump'ı mahkemelik eden yetişkin film yıldızı Daniels: Kral tahttan indirildi

07 Nisan 2023 Cuma - 10:45




Trump'ın, ilişkisini gizlemek amacıyla 'sus payı' verdiği iddia edilen yetişkin film yıldızı Stormy Daniels, eski başkanın 'hesap vermesi gerektiğini' söyledi. Eski başkanın hapse girmesi gerektiğini düşünmediğini söyleyen Daniels, "Kral tahttan indirildi. Kimse dokunulmaz olmamalı. Başkan dahi olsanız eylemlerinizden sorumlu tutulmalısınız" dedi.





Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, ilişkisini gizlemek için 'sus payı' verdiği yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels, İngiliz yayıncı Piers Morgan'a konuştu.
Trump ile ilişkisinin medyada yer bulmasının ardından ilk kez demeç veren Daniels, eski başkanın hesap vermesini istediğini ancak hapse girmesi gerektiğini düşünmediğini söyledi.

Daniels "Yöneltilen diğer suçlamalar doğruysa kesinlikle suçlu bulunur ama bana karşı işlediği suçların karşılığında hapse girmeyi hak ettiğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.


 

Trump'ın mahkemeye çıkmasına sebep olmanın nasıl bir his olduğu sorusuna ise Daniels, "Şoke oldum. Sorumlu tutulmayacağını, kurtulacağını düşünmüştüm" dedi.

'Kimse dokunulmaz olmamalı'
"Kral tahttan indirildi, artık dokunulmaz değil" diyen yetişkin film yıldızı, "Kimse dokunulmaz olmamalı, görev tanımınız ne olursa olsun. Başkan dahi olsanız eylemlerinizden sorumlu tutulmalısınız" diye ekledi.


Geçen hafta Morgan'la yapacağı röportajı 'güvenlik kaygıları' nedeniyle erteleyen Daniels, düzenli olarak tehditler aldığını belirtti. Daniels, şu anda aldığı her 10 mesajdan birinin ölüm tehdidi olduğunu ve mesajlardaki üslubun giderek daha şiddetli hale geldiğini söyledi.

Mesaj atanlara ilişkin "Canlı bomba gibiler" ifadesini kullanan ABD'li oyuncu, "Ruhlarının derinliklerinde doğru şeyi yaptıklarını hissediyorlar" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap