SON DAKİKA



Haber > Dünya > Trump: Koronavirüse yakalanmam Tanrı’nın bir lütfu

Trump: Koronavirüse yakalanmam Tanrı’nın bir lütfu

08 Ekim 2020 Perşembe - 11:11




Koronavirüs (Covid-19) tedavisi Beyaz Saray’da devam eden ABD Başkanı Donald Trump, ''Koronavirüse yakalanmam Tanrı’nın bir lütfu'' açıklamasını yaptı.





Yeni tip korona virüs (Covid-19) tedavisi görmeye devam eden ABD Başkanı Trump’tan Beyaz Saray’da Oval Ofis önünde video mesaj yoluyla yeni bir açıklama geldi. Trump açıklamasında sık sık Walter Reed Askeri Hastanesi’nde kendisine verilen Regeneron adlı ilacı överek, "Korona virüse yakalanmamın Tanrı’nın bir lütfu olduğunu düşünüyorum. Burada gizli bir lütuf vardı" dedi. Hastalığa yakalandıktan sonra bu ilaçtan haberi olduğunu ifade eden Trump, "Bu hastalığa yakalanmasaydım, bu ilaçtan da haberimiz olmayacaktı" diye konuştu. Trump, Regeneron ilacının tüm Amerikalılara ücretsiz olarak sunulması için çalışacağını belirtti. "Herkesin Başkanınızla aynı muameleyi görmesini istiyorum" diyen Trump, "İnanılmazdı" ifadelerini kullandı. Trump, kendisine verilen ilacın "terapötik" olduğunu söyleyerek Covid-19’un çaresi olabileceğini öne sürdü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap